tiistai 15. toukokuuta 2012

Laskutus- ja palkanmaksupalvelua freelancereille - Suomen Palkkiopalvelu

Suomen Palkkiopalvelu on yksi laskutuspalvelua freelancereille tarjoavista yrityksistä. Suomen Palkkiopalvelu kertoo tarjoavansa luotettavaa ja tehokasta laskutus- ja palkanmaksupalvelua muusikoille, esittävän taiteen freelancereille sekä muille keikkatyöntekijöille, joilla ei ole omaa yritystä. Suomen Palkkiopalvelu tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa palkanmaksu Suomen Palkkiopalvelulle.

Laskuttaaksesi työsi Suomen Palkkiopalvelun kautta sinun ei tarvitse tehdä erillistä sopimusta heidän kanssaan vaan voit lähettä heille sähköpostitse työn laskuttamista ja palkanmaksua varten tarvittavat tiedot. Ensimmäisen palkanmaksun yhteydessä verokortti tulee myös toimittaa palkkiopalvelulle.

Mitä työn laskuttaminen palkkiopalvelun kautta maksaa?
Suomen Palkkiopalvelun voimassa oleva hinnasto kannattaa tarkistaa heidän nettisivuiltaan mutta tällä hetkellä yksinkertaisin toimeksianto maksaa kuluja 16€ (8€/keikka + 8€/palkanmaksu). Palkkiopalvelu siis veloittaa 8€ laskun lähettämisestä keikasta ja toiset 8€ palkanmaksusta sinulle kun toimeksiantajasi on maksanut laskun palkkiopalvelulle. Palkkiot vähennetään automaattisesti palkkalaskelmallasi ja saat niistä erittelyn palkanmaksun yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti