tiistai 5. helmikuuta 2013

Suomen Palkkiopalvelu kokemuksia

Henkilökohtaisesti olen näistä laskutuspalveluista lähimmin tutustunut Suomen Palkkiopalveluun, jonka kautta olen laskuttanut lukuisia kertoja omaa työtäni. Tässä lyhyesti kokemuksiani Suomen Palkkiopalvelun laskutuspalvelusta.

Hyvää ja toimivaa
  • Laskuttamista varten ei tarvitse täytellä mitään lomakkeita vaan vapaamuotoinen sähköposti toimii laskutustoimeksiantona. Suomen Palkkiopalvelun verkkosivuilla löytyy lista mitä tietoja tarvitaan laskutustoimeksiannon antamiseen.
  • Lasku lähtee nopeasti. Laskutustoimeksiannon antamisen jälkeen Suomen Palkkiopalvelu on aina laskuttanut työni varsin ripeästi. Yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä.
  • Palkanmaksu toimii ripeästi. Kun olen ruksinut palkanmaksuksi vaihtoehdon "kun asiakas on maksanut" raha todella tilitetään minulle nopeasti ja palkanmaksusta tulee tekstiviestinä tieto.
  • Suomen Palkkiopalvelun maksamat palkat ja eläkemaksut ovat ainakin minulla näkyneet oikein verottajan ja eläkevakuutusyhtiön lomakkeilla eli ilmeisesti lakisääteiset ilmoitukset ja maksut palkasta todella on hoidettu asiallisesti kuten kuuluu.
Kehitettävää
  • Palkkiopalvelu lähettää työntekijälle aina eritellyt keikkalaskelman, jossa on kaikki tieto laskennasta ja sen perusteista. Lomake on perusteellinen mutta palkanlaskentaa ymmärtämättömälle vaikeampi tajuta. Kaikki tieto siis on tarjolla rittävän yksityiskohtaisesti mutta monimutkaisessa muodossa. Tämä johtunee käytössä olevan palkanlaskentaohjelman vakiotulosteista eikä varsinaisesti ole palkkiopalvelun omaa suunnittelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti